Locatie:

Kikkerts Paradise

Westergeest 7

1791LJ Den Burg

info@coaching-op-texel.nl

+31 653133023 

 

Prijzen:

2,5 uur sessie relatie/gezinscoaching       210 Euro

1,5 uur sessie individueel                           135 Euro

3 uur sessie met 'n eigen groepje             300 Euro

1 uur sessie kind (tot 15 jaar)                       85 Euro

 

Annuleren per whats app!!

Data: 18 t/m 30 juli 2020

21 t/m 23 augustus 2020

 

Informatie

Je kunt je aanmelden of een afspraak maken per telefoon of per email. Wanneer je in de agenda staat word je verwacht op de afgesproken tijd, met stevige schoenen of laarzen en een jas of vest, eventueel iets te eten of te drinken voor je zelf en als je wilt wat wortels voor de paarden. Afrekenen doe je voor de helft van te voren en voor de andere helft vlak voor de coaching, dat 2e gedeelte van je betaling is dan cash of per tikkie. Je ontvangt dan ook de uitleg, we lopen wat rond om je wegwijs te maken en daarna beginnen we.

Per familie, relatie of persoon kijken we welk weiland en welke paarden geschikt zijn om mee te gaan werken. Soms staan er al een paar paarden trappelend van ongeduld op je te wachten, soms zoek je ze zelf uit. Ook wanneer je bang bent voor paarden kun je gewoon komen, de paarden zullen je gerust stellen en als je wilt blijf je eerst achter het hek. Het kan en past altijd.

 

Informatie over de stichting: Yentle life is een stichting die mensen met dieren begeleidt en dieren met mensen, de eigenaar van de stichting is Margit Sleeuwenhoek. In samenwerking met Ellen en Martin van ‘Kikkerts paradise' op Texel is er een leuke vorm van werken met mens en dier ontstaan. 

Op het terrein staan zeker 40 paarden en ponies, Martin en Ellen organiseren ook huifkartochten.

Bovendien hebben ze er honderden schapen, geiten, kippen en...een boeren vakantiehuisje!

 

Het geld dat je betaalt wordt besteed aan het voeren van de paarden die op hun beurt ook weer hard werken met allerlei soorten mensen, bv jongeren die de weg kwijt zijn, jong volwassenen die aan het begin van een zelfstandig leven staan, kinderen die in de knel zijn komen te zitten, depressieve kinderen etc.  Je geld is goed besteed!

gallery/img_20190921_152705_resized_20190930_074040485