Wie zijn wij?

gallery/img-20191117-wa0001

                                                                                                                                                           

 

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/ellen martin

Margit werkt al sinds 1992 met mensen, als coach, therapeut en trainer. Bovendien leidt zij ook coaches en therapeuten op om met mensen te werken.

Daarnaast geeft zij veel trainingsdagen inzake persoonlijk leiderschap of persoonlijke ontwikkeling en coaching in de universiteit Nyenrode. Ook geeft zij les in diverse andere instituten, en werkt ze al jaren met teams, leiders, stellen en families, waardoor zij inmiddels veel ervaring heeft.

 

Ellen en Martin Kikkert wonen met hun zoon en met honderden dieren op het erf, in een prachtige oude boerderij op Texel.

Ze zijn allebei even hartelijk als druk, met lammetjes en schapen, met meer dan 35 paarden, met huifkartochten en het fokken van honden. Bovendien verhuren ze ook nog een gedeelte van de boerderij als vakantie huisje!

Ondertussen verbouwen ze een zijkant van de boerderij om tot vakantie appartementen voor toeristen.

Wanneer je komt voor coaching zal Ellen je van harte welkom heten en misschien een en ander laten zien.

 

De mogelijkheid om een vakantiewoning te huren in combinatie met een huifkartocht door de Hoge Berg Texel en ook nog gecoacht te worden door de paarden is fantastisch!

Bovendien kun je bij deze 3 combinatie voor de coaching maar liefst 20 % korting krijgen! En als je dan toch op het erf bent, kunnen de kinderen vast en zeker een keer pony rijden!

 

 

 

 

 

 

 

gallery/sproettt
gallery/img_20170412_150529 (2)
gallery/polly
gallery/vakantie coaching